Španělská inspirace

zde máte možnost ochutnat španělský svět

Llevo pensando unos días que voy a poner en mi página para el Día Internacional de la Mujer. Me gustaría poner algo interesante y amable pero no tuve ninguna idea así que me puse a navegar por internet. Y encontré muchos artículos sobre las protestas de mujeres sobre todo de América Latina, parecían como lucha y todos fueron del año...

Ahoj, dnes mám pro Vás pár jarních květin, které už sluneční paprsky začínají vytahovat ze země. Začíná jich být plná louka, zahrada i les. Jsou rozmanité a krásně barevné. A je jich hojnost všude. Je to krásná změna po nebarevné zimě :)

aneb článek o tom, co mi španělština dala, takové malé vyznání a zároveň rekapitulace, což se podle mě na začátku roku náramně hodí! ;)

Jako každý rok spouštíme i letos vánoční předprodej dárkový poukazů na kurzy španělštiny.

DNES JE MEZINÁRODNÍ DEN TANCE Miluji tanec a právě jsem našla jedno video, acabo de encontrar un vídeo que me quita la respiración y me pone la piel de gallina, tají se mi z něho dech a naskakuje husí kůže. Aquí está, tady je:

Koupila jsem si nádhernou knížku. Jmenuje se Cuentos para pensar. Napsal ji lékař a psychoterapeut gestalt terapie. Obsahuje spoustu krásných příběhů k zamyšlení. Dnes bych s vámi chtěla sdílet ten, ve kterém se z obávaného nepřítele stane přítel. Třeba vás to bude také inspirovat. Je to pro úroveň B1/B2, řekla bych, a začátečníci si ho prosím v...